+31-622402773 info@joostverbraak.com

Vrijdag  17 april spelen we olv Martine van de Kar  om 19.00 met een gelegenheidsband en koor van 54 personen een ABBA-concert op het Tongerloplein in Roosendaal. Een spannend optreden want ik moet de pianopartijen voor mijn rekening nemen. Dat heeft wat uurtjes gekost de afgelopen week!

En dan is het zondag 18 april tijd voor een primeur! Het eerste optreden van Kuif & Kaal!

Kuif & Kaal is een nieuw duo dat ik vorm samen met beeldend kunstenaar Benjamin Scheltema. We gaan een performance geven tijdens de Kunst Kijk route bij Amersfoorts Art Galerie in, hoe kan het ook anders, Amersfoort. Ben gaat live schilderen en ik ga met mijn trompet, philicorda, synthesizers, loopstation en kaossilator aan de slag… SPANNEND!

Vrijdag  17 april spelen we olv Martine van de Kar  om 19.00 met een gelegenheidsband en koor van 54 personen een ABBA-concert op het Tongerloplein in Roosendaal. Een spannend optreden want ik moet de pianopartijen voor mijn rekening nemen. Dat heeft wat uurtjes gekost de afgelopen week!

En dan is het zondag 18 april tijd voor een primeur! Het eerste optreden van Kuif & Kaal!

Kuif & Kaal is een nieuw duo dat ik vorm samen met beeldend kunstenaar Benjamin Scheltema. We gaan een performance geven tijdens de Kunst Kijk route bij Amersfoorts Art Galerie in, hoe kan het ook anders, Amersfoort. Ben gaat live schilderen en ik ga met mijn trompet, philicorda, synthesizers, loopstation en kaossilator aan de slag… SPANNEND!