+31-622402773 info@joostverbraak.com

Vrijdag 29 mei speel ik ’s ochtends met mijn maatjes van Flits Martine en Hans een voorstelling in Zierikzee en daarna spelen we ’s avonds met Sesgado in café de Flierenfluiter in Apeldoorn tijdens het Jazz in the woods festival. We trappen om 21.00 uur af en spelen 2 sets en daar heb ik ongelooflijk veel zin in! Lekker spelen met Freek en Sanne!

En ook zaterdag belooft een prachtig feestje te worden met DJ WcoolJ in de Moor Bergen op Zoom tijdens het jazzfestival aldaar! En deze week is ook mijn maatje Benjamin Scheltema nog wordt overgevlogen om tijdens onze set live T-shirts van het festival te beschilderen! 23.00 be there!

Hopelijk zie ik jullie dit weekend ergens!

Gr Joost

Vrijdag 29 mei speel ik ’s ochtends met mijn maatjes van Flits Martine en Hans een voorstelling in Zierikzee en daarna spelen we ’s avonds met Sesgado in café de Flierenfluiter in Apeldoorn tijdens het Jazz in the woods festival. We trappen om 21.00 uur af en spelen 2 sets en daar heb ik ongelooflijk veel zin in! Lekker spelen met Freek en Sanne!

En ook zaterdag belooft een prachtig feestje te worden met DJ WcoolJ in de Moor Bergen op Zoom tijdens het jazzfestival aldaar! En deze week is ook mijn maatje Benjamin Scheltema nog wordt overgevlogen om tijdens onze set live T-shirts van het festival te beschilderen! 23.00 be there!

Hopelijk zie ik jullie dit weekend ergens!

Gr Joost