+31-622402773 info@joostverbraak.com

Naast mijn onderwijswerkzaamheden op het Gertrudis college te Roosendaal heb ik afgelopen jaren heel veel op freelance basis les gegeven voor diverse scholen en muziekscholen.De projecten die ik kan aanbieden zijn dan ook zeer divers.Je kunt bij mij terecht voor basisschool, middelbare school, maar ook HBO (bijvoorbeeld PABO).

Een selectie van mogelijke workshops:

  • Popworkshop
  • Orkestworkshop
  • Diverse percussieworkshops
  • pentatonische improvisatieworkshop (instrumentaal maar ook met zang)
  • Instrumenten maken en spelen (basisschool onderbouw of bovenbouw
  • Popmuziekgeschiedenis

Wanneer je een specifieke workshop aanvraag hebt? Schroom niet contact op te nemen!

Flits,

In 2013 hebben Martine van de Kar, Hans Hest en ik een kindervoorstelling geschreven met de naam FLITS! voor de groepen 5/6 van de basisschool. Deze voorstelling was een groot succes en heeft alle basisscholen van Roosendaal aangedaan en is in 2014 Zeeland ingetrokken. Inmiddels is FLITS! de naam van ons gezamenlijk kindervoorstellingen en workshop bedrijfje en zijn er voor alle groepen voorstellingen en workshops in te kopen. FlITS! is onder meer gevraagd om voor het schooljaar 2015/2016 mee te werken aan een groot Michiel de Ruyter project voor de Zeeuwse muziekschool. Onze schoolvoorstellingen en workshops zijn in te huren op woensdagochtend of vrijdag het gehele schooljaar door.

Trompetles,

In 2014 ben ik ook kleinschalig een lespraktijk trompet begonnen. Deze lessen worden gegeven bij Rijschool Senda te Roosendaal. In principe zijn de lessen individueel maar duoles of groepsles zijn zeker mogelijkheden. Een les kost € 12,50 ex btw voor 20 minuten.

Boeken!

OF BEL: 06 22 40 27 73

Neem contact op!