+31-622402773 info@joostverbraak.com

Verbraak | van Bijnen

“Gein, diep en raak, New Orleans van dichtbij, Van Bijnen en Verbraak. Losjes maar strak, op Sous en een fantastisch mooie gitaar, zoals de nummers die zij met passie spelen. Van Bijnen en Verbraak, klein maar zeker fijn bij Bijnen en Verbraak”

“Van Bijnen en Verbraak SPRZN013, de Boemel” door Benjamin Scheltema

Zin om te New Orleans-en, te genieten van een eenzame Mariachi-trompetteur, de ritmesectie van een draai-urgel, een creamy sousafoon en wilde dobro- en banjogeluiden..?

www.verbraakvanbijnen.nl


Point Quiet (eigen werk),

Point Quiet bestaat uit vijf leden die de verhalen over verlies, hoop en vertrouwen inkleuren met een rijk arsenaal aan percussie-, blaas- en snaarinstrumenten. Zo kan het voorkomen dat slide gitaar en accordeon met elkaar verweven worden, zoals in opener ‘Ways and needs of a night horse’, of hoor je in ‘Trembling stars’ plotseling trompetten en glockenspiel voorbij komen. Ondanks de hoeveelheid instrumenten klinkt de band open en ingetogen. Zanger Pascal Hallibert maakt het geheel af met zijn licht raspende stem die soms wordt aangevuld met de achtergrondzang van Simone Manuputty.

Meer weten? www.pointquiet.com 


Sesgado (eigen werk),

Spaans voor schuin, scheef of dwars, is een trio bestaande uit basisste Sanne Verbogt, drummer Freek Kroon en ikzelf. Met eigen dansbare composities, veelal voorzien van complexe ritmische structuren en dampende grooves, spelen we eigentijdse muziek waarin veel invloeden geleend worden uit andere culturen. Probeer daar maar eens bij stil te staan!

Playground Millionaires (covers),

is een akoestisch trio bestaande uit pianist/zanger Co Vergouwen, Gitarist/zanger Fernando Lewis entrompettist/cajonspeler Joost Verbraak. Samen spelen zij de beste muziek van de afgelopen 70 jaar. Playground Millionaires is het beste te omschrijven als een akoestisch powertrio en met hun jarenlange ervaring garanderen de heren een volle dansvloer een energieke passievolle perfomance.


TrumBass (eigen werk),

samen met Bassiste Sanne Verbogt vorm ik het duo TrumBass. Een duo waarbinnen we onze eigen songs in minimale bezetting in een “kamermuziek” jasje steken waarbij alle muziekstijlen je om de oren vliegen. TrumBass is ideaal voor tijdens een huiskamer concert, een kunstexpositie of kleine receptie. Een bijzondere combinatie van Basgitaar en trompet met vrolijke vrije lichtvoetige melodieën.DJ sidekick,

Omdat ik het heerlijk vind om uitgedaagd te worden en “on the spot” dingen te bedenken en uit te proberen is het spelen met DJ’s altijd inspirerend om te doen. Met mijn effectbak, synthesizers of percussie is het altijd te gek om aanvullingen te verzinnen bij DJ geweld.

Boeken?

OF BEL: 06 22 40 27 73

Neem contact op!